Flunssan jälkeinen euforia

Personal

Ah, elämä alkaa taas voittaa! Sain kaamean flunssan viime viikolla. Yskä, nuha ja tukkoisuus alkavat viimein helpottaa ja huh, jollain ihmeellä flunssa ilmeisesti ei tarttunut perheen pienimpään.

Tämä vuosi on ehtinyt olemaan jo tosi sairastelun täyteinen, mikä toisaalta oli arvattavissa, sillä viime vuonna säästyin kokonaan flunssilta. Kroppa varmaan tiesi, ettei viimeisillään raskaana/pienen vauvan kanssa ehdi sairastella (hmm ja nytkö ehtii…)

Itsesääli iski pahasti päin näköä, kun telkkarista tuli varmasti kaikille tuttu vitae pron mainos, jossa ikäihmiset riemuitsevat aktiivisesta elämästä. Aktiivinen elämä, vitsi miten siistiä. Viikon ajan elämä on ollut kaikkea muuta kuin aktiivista enkä malta odottaa flunssan viimeistenkin rippeiden katoamista. Viikonloppuun mennessä saletisti mäkin voisin olla tuossa mainoksessa.

Jouduttiin skippaamaan viime viikon äiti- vauva jumppa, joka aloitettiin pari viikkoa sitten Fiilis Fitneksellä. Olipa kiva päästä pitkästä aikaa kunnon ryhmäliikunta tunnille omien kahvakuulien ääreltä. R alkaa olla jumppaan jo inasen liian vanha ja alkaisi olla aika siirtyä taaperojumppaan jo hiljalleen. Hän kun ei jumpassa enää pysy paikallaan, vaan ajautui jumpan aikana läheltäni joko naapurin juomapullolle tai käsipainotelinettä pitkin kiipeilemään. Joka tapauksessa ihan huippua, että tuon kaltaisia jumppia järjestetään, minne voi mennä vauva mukana heilumaan. Äitillä haba kasvaa ja vauva viihtyy ja jos ei viihdy niin ei silti tarvitse hävetä tunnilta pois luikkimista.

Olen onnistuneesti saanut vatsalihakset helläksi yskimisestä, silti perjantaina täytyy taas päästä tunnille tämän räkätaudissa makoilun jälkeen. Ylipäätään kaikki ihmisten ilmoille lähteminen tai edes puhuminen ilman, että sattuu tuntuu tällä hetkellä super hyvältä.

Vaikka elämä onkin ollut melko ankeaa sairaspedissä, niin onneksi on kivoja juttuja mitä odottaa! Varasin mulle, R:lle ja hänen kummitädilleen Barcelonan matkan huhtikuun loppuun jippii. Napattiin huippumukavat lennot, ettei reissuun tarvitse hukata väsyneitä päiviä aikaisten aamujen tai myöhäisten iltojen takia, voidaan siis nauttia meidän jokaisesta lomapäivästä täysin. Päästiin R:n kanssa myös Wauva-kaupan lähettiläiksi ja testaamaan matkalla Stokke JetKids Bedboxia, jonka uskon tekevän meidän lomastamme vielä helpomman ja rentsimmän. Käyttökokemuksia matkan varrelta pääsee seuraamaan Instan puolella ja jonkin verran myös täällä. Sitten on vielä hommattavana matkarattaat ja passi. Saa nähdä, miten komea passikuva onnistutaan nappaamaa natiaisesta vai pyöriikö kuvauksissa pää poran terän tapaan ympyrää kuten yleensä.

P.S. Muutoksen tuulia asuntorintamalla, sillä meidän nykyinen kotimme on nyt viimein myynnissä ja me muutamme isompaan ja toiveissa olisi myös oma piha. Siitä ei ole vielä mitään haisua, että minne, mutta eiköhän palikat osu kohdalleen tavalla tai toisella. Tänne päivittelen sitten kun selviää vähän mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Kuvat: Pixabay

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *