Marraskuukin on toivoa täynnä

Personal Wellness

On taas se aika vuodesta, kun keltaiset lehdet valoa heijastaen kuin kultahiput, ovat jo tippuneet maahan ruskeaksi mömmöksi ja alakulo on seurana haikeuden. Marraskuu on ollut mielestäni kuukausista kamalin niin kauan kuin muistan. Päätin jo ajat sitten pyrkiä järjestämään elämäni niin, että marraskuut vietän siellä, missä aurinko hellii ja elämäniloa on jäljellä. Pyrin nimittäin siihen, että kun täällä Suomessa kerran vapaaehtoisesti asutaan kaikkien niiden hyvien puolien takia, on marraskuusta (ja muista vähemmän ihastuttavista kuukausista ja päivistä) selvittävä jotenkin muutoin, kuin valittamalla niistä päivästä toiseen. Tämän vuoden marraskuun osalta päätimme kuitenkin ottaa riskin ja pysyä maassa suomalaisella sisulla ja muutamalla muulla konstilla.

 photo UNADJUSTEDRAW_thumb_d16_zpsvsz3v22k.jpg
 photo UNADJUSTEDRAW_thumb_d04_zpsszg6zstn.jpg
Tää jengi piristää taatusti ♡

Joillain jo alkanut pikkujoulukausi tuo mukavasti riemua synkkyyteen, mutta jos kuulut samaan sakkiin kanssani, joudut vielä hetken odottelemaan glitterin täyteisiä, kuplivia öitä. Siinä tapauksessa kannattaa toimia kuten minä. Tarkistaa kuinka paljon tarkalleen niitä veronpalautuksia tänä vuonna tilille tipahtaakaan, ottaa mukava asento sohvalla ja sukeltaa nettikauppojen laajaan tarjontaan. Nyt jos koskaan, on aika sortua kulutuskulttuurin houkutuksiin ja antaa itselleen vähän siimaa fiilistellä talven
uutuuksia.❆

Nyt, kuten useimmiten, jos mieli meinaa vaipua synkkyyteen, on yksi tapa, jolla ajatukset saa takuuvarmasti iloisempiin asioihin ja se on tietysti ystävät. Päivä lähtee huomattavasti kevyemmin askelin käyntiin, kun kahviseurana on ystävä, jonka kanssa jakaa kuulumiset. Tämä kuukausi on sikäli itselleni spesiaali, että saan maailmalta takaisin Suomeen peräti kaksi huippu tyyppiä!

 photo UNADJUSTEDRAW_thumb_d47_zpsdtp24xjr.jpg
 photo UNADJUSTEDRAW_thumb_d46_zpsckgf6hzm.jpg
Cafe Pispala

Marraskuu ikävyydellään antaa mielestäni luvan nauttia glögiä ja joulutorttuja jo kymmeniä päiviä ennen joulua. Myös joulusuklaat ja muut herkut voi tietysti laittaa samaan kategoriaan. Jos ylimääräiset makkarat vatsalla häiritsevät niin onhan niitä sitten aikaa kevääseen asti sulatella, ennen sitä kukaan ei tässä pimeydessä niitä edes näe.

Niille, joille jääkiekko on lähellä sydäntä, onkin varmaan jo tiedossa, että lätkäkausi on korkattu ja tästä riemusta saamme nauttia melkein kesään asti. Hyvä teille ja voimahaleja meille, jotka joudumme siirtämään otollisen Netflixin katselu ajankohdan myöhemmälle puolison sohvaurheilun tieltä.
Eli ei muuta, kun sauna päälle, glögiä kuppiin ja positiivisia puolia lapioimaan.

 photo UNADJUSTEDRAW_thumb_d3b_zpsbhik2rin.jpg
Kuvat: Anni Pajukangas

    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *