Muru-mustapapupaistos

Muru-mustapapupaistos (VE)

Food

Tämä vegaaninen, helppo ruoka ei ehkä leveile terveellisyydellään, mutta on kyllä hyvää ja niin täyttävää, että päivän muut ateriat voikin ottaa kevyemmin näkemättä nälkää. Kun teen mustapaputortilloita, niin makumaailma muistuttaa paljon tätä Muru-mustapapupaistosta. Käytin ”juustoraasteena” Violifen Mozarella flavour raastetta, muutkin merkit ajavat asiansa.

Ainekset

Muru-tomaattikastike

1 pkt Elovena Murua (225g)

1 tlk tomaattimurskaa (500g)

1 kasvisliemikuutio

7 dl vettä

Lisäksi

1 tlk Mustapapuja (400g/240g)

1 pussi fajita mausteseosta (28 g)

3 dl riisiä

200g vegaanijuustoraastetta (josta 50g pinnalle)

100g pakastemaissia

Ennen uunia

Työvaiheet

1 . Paista pannulla Elovena Muru ja lisää joukkoon tomaattimurska, vesi ja kasvisliemikuutio.

2 . Sekoita loput ainekset ja Muru-tomaattikastike keskenään uunivuoassa. Ripottele juustoraasteesta noin 50g paistoksen pinnalle.

3 . Paista uunin keskiosassa, 200 asteessa 30 minuuttia.

4 . Anna vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen tarjoilua.

Pinnalle voit lisätä oman maun mukaan iMat Fraichea ja tuoretta korianteria.

-Jasu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *