Meidän melkein tavallinen päivä

Family Personal

Tähän päivään heräsi aivan eri fiiliksellä, kun ikkunasta ihastutti kirkas taivas, aurinkoista päivää luvaten. Tarkoitukseni oli tänään kasata kuvapainotteinen postaus, meidän ihan tavallisesta päivästä, mutta tämä päivä oli kyllä hitusen hektisempi kuin tavallisesti. Eilinen käytettiin tuiki tavallisesti kotona siivoillen ja ruokaa laittaen, joten tämä päivä olikin kiva viettää menossa.

Aamulla treffattiin R:n kummitädin kanssa ja sain viimeinkin parit kuvat tuosta Mamalicious kantotakista, mikä on ollut ihan ykköstakki tänä talvena ipanan kanssa!

Räpsimisen jälkeen käveltiin kelistä nauttien Nekalaan, kahvila Mariin, missä olen halunnut käydä jo pidempään. Sen hämyinen tunnelma ja herkulliset tarjottavat eivät jättäneet kylmäksi (varsinkin kun aurinko lämmitti suoraa ikkunasta sisään). Marissa on kaikkia jänniä tuotteita, kuten keitto, jonka lautasena toimii leipä. Huippu mielikuvituksellinen keksintö ja tietysti halusin testata! Ehdin maistaa torstain keittona olevaa hernekeittoa lusikallisen, kunnes tajusin, että tämäkin hernekeitto (kuten hernekeitot yleensä…) sisältää lihaa. Eipä huolta, avokadoruisleipä ja hernekeiton jälkkäriksi kuulunut pannari poistivat pahimman nälän.

Kahvitteluiden jälkeen käveltiin takaisin kummitädille. Väsynyt pikkumies simmahti kantoreppuun heti alkumetreillä ja jatkoi unia sohvalla, minun täydentäessäni vatsaani vielä Fazerin Alku puurolla, jota olin halunnut maistaa jo pitkään. Ihan passeliksi pikapuuroksi todistettu.

Päädyimme kotiin vasta neljän maissa ja siitä se sirkus sitten alkoi taas (heh). Ei siitä sen pidemmin, mutta se sisälsi muun muassa lisää lenkkeilyä auringon paisteessa, pari syötyä juomamukin korkkia, ripuloivan koiran, hukkuneen tutin (huutavan natiaisen), WC-pytyn kannen väliin jääneet sormet (ei omani) ja leikkimistä kaikella mitä EI ole tarkoitettu leluiksi.

Tämän kaiken jälkeen päätin jättää mussukan isin kanssa loppu illaksi ja lähteä pitkän päivän jälkeen sittenkin yksin, parantamaan maailmaa vielä toisenkin ystävän luokse.

Tässä kuvina meidän melkein tavallinen päivä…

-Jasu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *