Kesävauvaa odotellessa!

Family Personal

Meille tulee loppukesästä vauva💛Tieto on ollut esillä jo pidempään, eikä tullut lähipiirille kovinkaan suurena yllätyksenä. Olen nimittäin pohtinut aika paljon ääneenkin lapsia. Koska toiselle olisi miltäkin kantilta otollisin aika ja sitä rataa. Varsinaista vauvakuumetta mun kohdalla on turha jäädä odottelemaan, koska siinä ehtisi hedelmällisyys olla ollutta ja mennyttä ennen kuin sellainen iskee.

Nyt kun viikko 20 on potkaistu käyntiin, alkaa vauva vihdoin kasvaa enemmän myös mun pään sisällä ja ehkä tavallaan myös se vauvakuume iskee mulle vasta näin raskausaikana. Ihana fiilis toisesta rakkaasta nappulasta ja positiiviset ajatukset on (vihdoin) tuupanneet kaikkia pelkoja ja pessimistisyyttä syrjään. Eniten odotan ehdottomasti, että pääsen tutustumaan tähän ihan uuteen tyyppiin ja pääsen näkemään kaikki pienimmätkin kehitysvaiheet ihan läheltä. Jännittää miten meidän esikoinen suhtautuu pikkusisarukseen, mutta uskallan odottaa silti myös lasten yhteisiä hetkiä ja suhtaudun positiivisesti, ettei kaikki ole vain legopalikoista riitelyä ja kateustempauksia. Uutena tulokkaana ajatuksiin ja kotisohvan keskusteluihin on nousseet edessä häämöttävä synnytys, josta toivon yhtä luonnollista kuin esikoisen kanssa ja tulokkaan nimi. Oikeastaan molemmista onkin päästy jo yllättävän selville vesille. No okei synnytys voi mennä ihan miten on mennäkseen ja sukupuolesta ei olla vielä aivan varmoja, mutta muuten vedet ovat selvähköt!

Kävin viime viikolla ultrassa ja siellä kerrottiin, että istukka on niin edessä, etten sen takia tunne liikkeitä juuri ollenkaan. Sekin tieto jotenkin kevensi oloa, kun ymmärsi, että potkut vaimenevat istukkaan eikä siksi tunnu aina mulle asti. Vauvaa moikkasin tällä kertaa ihan itsekseni, kun päivää ennen meidän ultraa tuli tieto, ettei isi pääse mukaan vallitsevan tilanteen vuoksi. Tärkeintä kuitenkin, että kaikki näyttäisi vauvalla olevan hyvin ja heti ultran jälkeen päästiin yhdessä sitä tietoa mässäilemään. Sitten vaan peukut pystyyn, ettei uusia tiukempia rajoituksia tarvita enää syksyn alla ja isi pääsee mukaan todistamaan kuopuksen syntymän.

Koko perhe odottaa uutta perheenjäsentä innolla saapuvaksi, vaikka meidän kaksivuotias ei luultavasti aivan ymmärräkään vielä käytännön puolta, kun tökkää äitiä masusta ja sanoo ”vauva”.

Aurinkoisia ajatuksia sunnuntaihin!

-Jasu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *